Renovatie van motorjachten

Op onze jachtwerf kunt u terecht voor alle renovatie van motorjachten. Wij hebben een groot, volledig afgesloten bedrijfsterrein, waar u uw jacht veilig kunt stallen tijdens de renovatiewerken.

Zelf renoveren

Geef uw motorjacht een grondige restyling en u beleeft er weer jaren plezier aan. Niets is zo leuk om met een mooi onderhouden, stijlvol en degelijk motorjacht te varen op de Belgische wateren.

Op onze jachtwerf in Lummen bieden wij alle faciliteiten die nodig zijn om u goed te ondersteunen indien u zelf uw motorjacht wenst te renoveren. Naast een ruim terrein, beschikken wij over een speciale kraan en bootwagen. Bovendien kunt u in onze winkel voor scheepsartikelen de nodige materialen aankopen, zoals scheepsmaterialen, schuurmaterialen, verfbenodigdheden, onderhoudsproducten, ...

Voorbeeld renovatie

Onderstaand voorbeeld van renovatie geven wij u graag mee. Op die manier kunt u een eerste indruk krijgen van de mogelijkheden voor renovatie.

Informatie en contact

Heeft u vragen of wenst u een afspraak te plannen om eens bij ons langs te komen, laat dan een bericht na via het contactformulier. Wij bezorgen u spoedig een reactie.